Погба: Можех да отида в Реал, но...

17:39
Погба: Можех да отида в Реал, но...

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба разкри основната причина, която го е мотивирала да предпочете да се завърне на „Олд Трафорд“, вместо да премине в Реал Мадрид. Халфът напусна „червените дяволи“ през 2012, за да заиграе в италианския Ювентус, където се утвърди като един от най-големите таланти на европейския футбол. През изминалото лято френският национал бе решен да напусне Торино, като в крайна сметка трябваше да избира между трансфер в Реал или Манчестър.

„Сърцето ми каза да се върна тук. Ако трябва да бъда честен от Реал Мадрид ме потърсиха и наистина обмислях да премина там. Но също мислих и за завръщане в Манчестър Юнайтед, заяви Погба пред „Beyond the Pitch“.

„Винаги усещах в сърцето си, че трябва да се върна. Не знам какво щеше да се случи, но не съжалявам за избора си“, допълни още 24-годишният французин.

Халфът не пропусна да коментира и отношенията си с мениджъра на Юнайтед Жозе Моуриньо и защо португалецът носи прозвището „Специалния“. „Защото е специален, наистина специален. Той има необикновен начин да започне мачовете, да говори на футболистите, както и с медиите. Успява да ме мотивира. С него разговаряме доста, личи си, че вярва в мен“.

Погба призна и какви са целите му с екипа на „червените дяволи“. Върнах се тук поради една причина – да върна Манчестър Юнайтед там, където му е мястото. Сигурен, че ще успеем да го постигнем. Искам да дам всичко от себе си, за да достигнем до това място“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация