Тотнъм загуби Алдервайрелд до февруари

21:47
Тотнъм загуби Алдервайрелд до февруари

Неприятни новини получиха феновете на Тотнъм днес, след като стана ясно, че възстановяването на централния бранител Тоби Алдервайрелд не върви по план и белгийският национал ще бъде извън терените до февруари.

Защитникът на "шпорите" получи разкъсване на сухожилие по време на победата над Реал Мадрид в началото на ноември и първоначалните прогнози бяха, че той ще се завърне след Нова година. Възстановителният процес обаче се удължава поне с месец, съобщи днес мениджърът на лондончани Маурисио Почетино. 

"Не можем да променим реалността и тя е, че той е контузен и няма да може да играе до февруари. Един мениджър винаги иска да разполага с всичките си играчи, но футболът е колективен спорт и важен е отборът, а не индивидуалностите. Ние имаме достатъчно широк състав, за да се справим", коментира Почетино на днешната си пресконференция. 

Алдервайрелд ще пропусне важните мачове от Висшата лига срещу Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед, но има шанс да се завърне навреме в игра за двубоите с Ювентус от 1/8-финалите на Шампионска лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация