Илиан Илиев пак е вариант за Левски

10:38
Илиан Илиев пак е вариант за Левски

Илиан Илиев отново е вариант за треньор на Левски. Колкото и от клуба да твърдят, че Делио Роси се ползва с безрезервно доверие, това съвсем не е така. Информацията е от проверен източник. Неслучайно в неделя новият спортен директор Асен Букарев спомена, че атаките за смяна на Делио Роси са напрекъснати и идват от всички страни. Това е, за да може все пак той да има някакви аргументи, когато дискутира треньорския въпрос със собственика на клуба и останалите акционери, между които и Даниел Боримиров, който напоследък не криеше критиките си към Делио Роси. А така наречените атаки не са просто подхвърлени във въздуха. Това е мнението на голяма част от ветераните и легендите на Левски, между които и най-влиятелните. Същото е и сред феновете, въпреки че там има разделение, което обаче видимо е в полза на тези, които искат нов треньор за "сините".

Спорно е каква е идеята за привличането на Илиан Илиев, дали да е сега през зимната пауза или в течение на пролетния полусезон.

Илиан Илиев обаче би срещнал сериозна съпротива от организираните привърженици на Левски. Той не един и два пъти вади антипатиите си към Сектор Б, заради това, че веднъж спряха клубния автобус на връщане от Гоце Делчев. Като треньор на Локомотив Пловдив той дори направи характерен сексуален жест към сините ултраси придружен с цветуща псувня, припомня "Тема Спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация