Моуриньо се сдърпа с журналист, напусна бесен пресконференция (видео)

11:55
Моуриньо се сдърпа с журналист, напусна бесен пресконференция (видео)

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо напусна гневен пресконференцията си преди мача с Борнемут тази вечер, след като журналистите не спряха да го питат за инцидентите след дербито с Манчестър Сити в неделя.

"Гражданите" спечелиха двубоя на "Олд Трафорд" с 2:1, след което отпразнуваха успеха си твърде шумно, което доведе до реакция от страна на Моуриньо и в крайна сметка се стигна до масово меле, в което пострада асистентът на Пеп Гуардиола - Микел Артета. "Става въпрос за различие - различие в културата, в образованието. Това и нищо повече. Това, което ние направихме срещу Арсенал, бе съвсем различно, начинът, по който се държахме като победители", коментира Моуриньо. 

Португалецът бе запитан дали очаква наказанието от Футболната асоциация за себе си или за Ромелу Лукаку. 

"Защо? Мисля, че ти работиш за друг клуб, а не за пресата", отвърна той на журналиста. "Знаете процедурата. Обвинение, доказателства, наказание".

Запитан дали е уверен, че неговите играчи са се държали по подходящ начин, Моуриньо отговори: "Аз знам. Не съм уверен, а знам. Не харесвате ли Борнемут? Не ги уважавате? Не вярвате, че те са отбор, способен да дойде на "Олд Трафорд" и да се представи добре. Не уважавате Еди Хауи? Не уважавате техните играчи", завърши Моуриньо, след което напусна залата за пресконференции.

Манчестър Юнайтед приема Борнемут тази вечер от 22:00 часа българско време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация