Юве стартира преговори за нови договори на ключови играчи

14:45
Юве стартира преговори за нови договори на ключови играчи

Ръководството на Ювентус планира в скоро време да поднови договорите на трима от футболистите си, съобщават медиите на Ботуша. Това са опитните защитници Андреа Бардзали и Джорджо Киелини, както и бразилският национал Алекс Сандро, който от началото на сезона не играе на познатата висота.


Бившите италиански национали имат споразумения с "бианконерите" до лятото. При двамата едва ли ще има пречки да преподпишат, като за Бардзали контрактът най-вероятно ще е за 12 месеца заради напредналата му възраст. За Киелини ще е с продължителност до 2020 г.


Положението със Сандро обаче е малко по-сложно. Сериозен интерес към него проявява Челси и се предполага, че именно заради това формата му спадна. На "Стамфорд Бридж" са готови да му дадат по-голяма заплата, но въпреки това Юве ще започне разговори с него, за да се увери дали латиноса иска да продължи да носи "черно-белия" екип.


Договорът на Стефан Лихтщайнер, който спечели шест поредни Скудета с торинци, също изтича в края на сезона и се очаква да премине като свободен агент в Олимпик Марсилия или Валенсия. Същото е положението с Квадво Асамоа, към когото се интересува Галатасарай. Все пак има вероятност той да получи предложение да преподпише, но да играе периферна роля в отбора.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация