Донарума притеснен от последните събития около Милан

16:25
Донарума притеснен от последните събития около Милан

Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума призна, че е притеснен от последните събития около него и най-вече от реакцията на феновете, които не спряха да го обиждат по време на домакинския двубой с Верона за Купата на Италия.

По-рано тази седмица стана известно, че агентът на играча Мино Райола се е обърнал към ръководството на "росонерите" с молба да анулират подписания през лятото нов контракт на футболиста, тъй като това се е случило в условията на "морално насилие" над Донарума. На мача с Верона на трибуните имаше малко фенове (9 000), но те отправиха ясно посланието си към наследника на Буфон. 

"Морално насилие на стойност 6 млн. евро на сезон и подписване с брат паразит. Тръгвай си, нашето търпение свърши", това гласеше огромен банер, издигнат от привържениците, които също така освиркваха 18-годишния Донарума в хода на мача.

"Ужасна вечер. Не съм очаквал, че ще се получи така! Никога не съм говорил и писал, че съм бил подложен на морално насилие, когато съм подписвал контракта. Въпреки всичко, гледам в бъдещето и се настройвам за следващия мач. Напред, Милан", написа Донарума в социалните мрежи. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация