Симеоне: Ще позволим на Гризман да си тръгне

19:36
Симеоне: Ще позволим на Гризман да си тръгне

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че ще позволи на голмайстора на тима Антоан Гризман да реализира трансфер в друг клуб на даден етап. Френският национал е желан от редица европейски грандове, като най-спряганото име е това на Манчестър Юнайтед.

"Разбира се, че Гризман ще може да си тръгне в даден момент, по същия начин, по който стана с Коста и Арда Туран. Аз обичам своите играчи, радвам се да виждам как израстват и не съм неблагодарен. Ако един играчи дойде при мен и ми каже, че му се открила възможност да премине в друг клуб, какво се открива веднъж в живота, ще отговоря, че няма проблем. Особено ако е играч като Гризман, който дава всичко за мен на терена. Той трябва да се развива", коментира Симеоне пред френското издание "Екип".

Според анализаторите в Испания Гризман най-вероятно ще изкара остатъка от сезона в Атлетико, но със сигурност ще премине в друг клуб през лятото. Според информациите, освен Манчестър Юнайтед, интерес към него проявяват Реал Мадрид, Барселона и ПСЖ.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация