Белаид: Знаех, че ще се върна в Левски

14:43
Белаид: Знаех, че ще се върна в Левски

Тунизийският централен защитник Аймен Белаид подписа договор с Левски за година и половина. Бранителят бе част от селекцията на „сините“ от началото на 2014-а до края на 2015 година. За този период той изигра общо 63 мача във всички турнири, в които вкара един гол. За последно той бе част от английския Родъръм.

"Щастлив съм, че отново съм тук. Това е нова страница в живота ми. Връщам се на познато място с много приятели. Тук винаги съм се чувствал като у дома си", коментира новото попълнение на Левски в интервю за клубната телевизия, малко след като подписа своя договор със "сините".

"Много неща се случиха, след като напуснах Левски. За мен тогава се сбъдна една мечта да играя в Англия. Имах невероятни моменти там. Последният ми сезон обаче не бе много добър, но аз дадох всичко от себе си.

Когато си тръгвах от Левски, споделих с някои от момчетата, че някой ден ще се завърна отново тук. Ето, това се случи и отново съм част от Левски. Знаех, че ще стане така", сподели тунизийският футболист.

"От предишния ми престой се познаваме с Роман Прохазка и някои от юношите на клуба. С другите вече се запознах и тренирахме няколко пъти заедно. Има много нови момчета. Габриел Обертан го познавам, тъй като играехме заедно в детските години. Виждам много потенциал в тези момчета и с нетърпение очаквам мачовете", добави още той.

За предстоящото през следващата година Световно първенство в Русия, Белаид сподели: "Да, бях част от националния тим по време на квалификациите и се надявам да взема участие и на финалите. В личен план се надявам да спечеля трофей с Левски. Знаете, че играх финал, но тогава не успяхме за съжаление. Искам да спечеля нещо тук. Това е най-важното за мен", завърши Белаид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация