Интер допусна първа загуба за сезона (видео)

18:15
Интер допусна първа загуба за сезона (видео)

Удинезе сложи край на серията без загуба на Интер от началото на сезона в Серия "А". Това стана факт, след като нерадзурите изненадващо отстъпиха с 1:3 в домакинството си на черно-белите в среща от 17-ия кръг на шампионата. Така отборът на Лучано Спалети остава с актив от 40 точки на върха в класирането, но може да бъде изместен от там, тъй като вторият Наполи е с 39, а третият Ювентус с 38. И двата отбора обаче са с мач по малко от гранда от Милано и имат шанс да го изпреварят.

Срещата започна по отличен начин за гостите, които поведоха в 14-ата минута чрез Ласаня. Само две минути по-късно обаче Икарди засече от въздуха центриране на Кандрева и изравни.

В следващите минути домакините бяха по-опасният отбор на терена, но така и не съумяваха да се възползват от създадени възможности. Ситуацията не се промени в началните минути на втората част. Интер атакуваше повече, но не стигаше до попадение. Вместо това инкасира такова в 61-ата минута, когато Де Паул се разписа от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Сантон. В 77-ата минута Антонин Барак вкара трети гол за Удинеце, с който бе оформен и крайния резултат.

С този успех Удинезе събра актив от 21 точки на 11-ото място във временното класиране.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация