Моуриньо върна Мхитарян в групата на Юнайтед

15:57
Моуриньо върна Мхитарян в групата на Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо намекна, че отлъченият плеймейкър Хенрих Мхитарян ще бъде върнат в групата на тима за мача с Бристол Сити от четвъртфиналите на турнира за Купата на Лигата. Червените дяволи ще гостуват на стадион "Аштън Гейт" в сряда, а домакините се намират в отлична форма от началото на сезона, заемайки трето място в Чемпиъншип. Освен това те вече отстраниха елитните Уотфорд, Стоук Сити и Кристъл Палас от турнира.

"Мхитарян може да се завърне в отбора. Ще направя няколко промени в състава, но не твърде много, защото Бристол Сити е един от най-добрите отбори в Чемпиъншип", заяви Моуриньо.

Мхитарян не е играл за Юнайтед от ноември насам, като последно взе участие при победата с 1:0 над Брайтън.

"Сегашният Чемпиъншиш не е онзи, който бе преди 5 или 10 години. Тук е пълно с играчи, които с лекота могат да играят и във Висшата лига, а освен това има много добри отбори. Трябва да подходим към мача наистина сериозно", добави Моуриньо.

По всяка вероятност на вратата на Юнайтед ще застане Серхио Ромеро, който пази и в предишните два мача на тима в турнира. Аут за срещата е капитанът Антонио Валенсия, който има проблеми в бедрото, а мястото му най-вероятно ще заеме Аксел Туанзебе, който не игра в двубоя на дублиращия тим с Лестър в понеделник. Участие в мача е възможно да вземе Пол Погба, чието наказание от три мача изтече.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация