Лудогорец пуска билетите за домакинството на Милан след 18-ти януари

17:58
Лудогорец пуска билетите за домакинството на Милан след 18-ти януари

Ръководството на българския шампион Лудогорец обяви кога и на каква цена ще пусне в продажба билетите за предстоящия първи 1/16-финален двубой от турнира Лига Европа с италианския гранд Милан. Поради огромния интерес към сблъсъка между “орлите” и “росонерите” на 15 февруари в Разград, пропуските за срещата на “ Лудогорец Арена” ще са налични след 18 януари 2018 година.

 

Клубът ще обяви допълнително как ще бъдат дистрибутирани входните талони. По традиция предимство за закупуване на билети ще имат притежателите на абонаментни карти и редовните посетители на мачове на отбора. Те ще имат право да закупят до три билета.

 

Управата на "зелените" ще направи жест към своите верни привърженици, закупили билети за мачовете в групата на Лига Европа срещу Хофенхайм, Истанбул Башакшехир и Брага на касата на тренировъчния комплекс и посредством заявка на сайта tickets@ludogorets.com. Те също ще могат да закупят билети с предимство преди обявяване на свободната продажба.

 

Цените на билетите за мача с Милан са следните:

 

Централна трибуна - 90 лв.
Сектор “В” блок 3, 4 – 90 лв.
Сектор “В” блок 1, 2, 5, 6 – 75 лв.
Сектор “А1” – 75 лв.
Сектор “Б” (трибуна Моци) - 50 лв.

 

Ръководството на Лудогорец няма да продава билети за сектор “А” на „ Лудогорец Арена“, в който ще бъдат настанени феновете на Милан. Всички входни талони ще бъдат предоставени на италианския клуб, който единствен е отговорен за тяхното разпространение. В най-кратки срокове българският шампион очаква до получи подробности за цените и начина на покупка на билетите за мача реванш с Милан на стадион „Сан Сиро“, който ще се играе на 22 февруари от 22:05 часа българско време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация