Това са трансферните цели на Челси за януари

15:09
Това са трансферните цели на Челси за януари

Челси планира да привлече минимум двама нови играчи през зимата и проявява най-сериозен интерес към Тома Лемар от Монако, Леон Бейли от Байер Леверкузен и Рос Баркли от Евертън

Италианският мениджър на "сините" Антонио Конте не е останал доволен от летните покупки и през януари ще направи опит значително да подсили състава си. Представители на клуба вече обсъждат всички варианти за привличането на набелязаните футболисти и Челси дори вече е направил оферта за крилото Бейли от 20 млн. паунда. Лондончани проявяваха интерес към 20-годишния футболист от Ямайка още преди две години след успешния му дебют в професионалния футбол в тима на Генк. Шансовете Байер да се раздели с младата си звезда обаче не са големи и при провал Челси ще води битка за подписа на Лемар, който е трансферна цел също на Арсенал и Ливърпул. Бившият технически директор на "сините" Майкъл Еменало напусна "Стамфорд Бридж" през ноември, а сега е в Монако и лондончани се надяват той да помогне за трансфера. 

Баркли пък бе много близо до преминаване на "Стамфорд Бридж" през лятото, но всичко се провали в последния момент на 31 август заради травма. Сега атакуващият полузащитник приключва възстановяването си и скоро ще може да се върне на терена. Неговият договор с Евертън изтича в края на сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация