Звездата на Ню Йорк Никс се завръща в игра

15:22
Звездата на Ню Йорк Никс се завръща в игра

Звездата на Ню Йорк Никс Кристапс Порзингис най-вероятно ще се завърне в игра за своя тим в предстоящото дерби с лидера в Източната конференция Бостън Селтикс. Двата тима ще премерят сили в „Медисън Скуер Гардън“ в мач от редовния сезон в Националната баскетболна асоциация.

221-сантиметровият латвиец пропусна последните два мача на Никс поради контузията в коляното. След последната тренировка на тима Порзингис разкри пред медиите, че вече се чувства по-добре и че очаква да вземе участие в предстоящия сблъсък.

Все още усещам лек дискомфорт, но това е нормално при този тип контузии. Просто трябва да съм сигурен, че коляното ми е стабилно, когато съм в игра, защото не мога да си позволя да имам усещането за несигурност, заяви 22-годишният баскетболист пред New York Daily News.

Изкарах цялата тренировка, въпреки че в един момент от треньорския щаб искаха да ме извадят. Аз обаче исках да продължа, защото се чувствах отлично, нямах проблем с коляното, така че не виждам причина защо да не играя срещу Бостън, допълни още той.

Порзингис е водещият реализатор на Ню Йорк с 25.5 точки средно на мач, което е и петото най-добро постижение в лигата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация