В Ювентус бесни на Дибала

21:05
В Ювентус бесни на Дибала

Ръководството на Ювентус е останало изключително ядосано от тайните преговори на Пауло Дибала с ПСЖ, твърди "Кориере дела сера". 

Братът на нападателя, който е и негов агент - Мариано, е имал среща в Париж с представителите на френския клуб. Това е вбесило изключително много шефовете на бианконерите, които са привикали Мариано на среща. Според медията, представител на ПСЖ е споделил на агента, че по всяка вероятност Неймар ще напусне в посока Реал Мадрид, а в лицето на Пауло французите виждали идеалния му заместник. 

От Старата госпожа са на мнение, че тази история сериозно е размътила главата на Ла Хоя, чиято форма драстично спадна. Дибала към този момент отказва да поднови своя договор, който е до 2022 г. и отхвърли последната оферта. Освен това отношенията му с треньора Масимилиано Алегри в момента са доста обтегнати. Пауло влоши и контактите си с клубните босове, тъй като смята, че те се бъркат в семейните му работи. Независимо от всичко, Дибала бе спряган за титуляр в играния късно снощи 1/8-финал за Купата на Италия срещу Дженоа в Торино. 24-годишният аржентинец не е стартирал в Серия А от 1 декември при визитата на Наполи (1:0), а за последно започна 4 дни по-късно, пак навън срещу Олимпиакос (2:0) в Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация