Стана ясно кой е виновен за провалите на Милан

16:00
Стана ясно кой е виновен за провалите на Милан

Спортният директор на Милан Масимилиано Мирабели поиска прошка от феновете на отбора след домакинското поражение с 0:2 от Аталанта в калчото в събота.


Това е втора поредна тежка загуба за "росонерите" след 0:3 при гостуването на закъсалия Верона като гост миналата неделя.

 

"Вече се извинихме на привържениците ни за представянето ни през миналата седмица, но го правим отново. Имаме много сложен проект, но ни се искаше и вярвахме, че няма да бъде толкова трудно. Не искаме да търсим оправдания. За нас по-тежко от тези поражения е това, че не можем да зарадваме феновете ни, които продължават да поддържат отбора. Трябва да ги убедим, че тези футболисти са достойни да носят екипа на Милан. В такива трудни времена трябва мъжество и да се държим заедно. Защитавам отбора, защото аз нося отговорност за селекцията. Затова критикувайте мен. А с играчите се гордея. Те се стараят", коментира Мирабели.


Милан е съперник на Лудогорец на 1/16-финалите на Лига Европа, като срещите на разменено гостуване ще се играят през февруари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация