След погрома в Ел Класико: Перес посочи изхода на Бензема, Лос Галактикос се възражда

11:27
След погрома в Ел Класико: Перес посочи изхода на Бензема, Лос Галактикос се възражда

Нападателят на Интер Мауро Икарди стана приоритетна цел за Реал Мадрид, съобщава Marca.

Треньорът на Кралския клуб Зинедин Зидан се надява, че аржентинецът може успешно да замени Карим Бензема, който разочарова в последните игри и особено с тази в дербито с Барселона (0:3). По непотвърдени информации, след тежкото поражение в "Ел Класико" президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е уведомил Бензема, че може да си търси нов отбор още през зимния трансферен прозорец. 

Икарди е в Интер от 2013 г., този сезон игра в 17 мача от всички турнири, в които вкара 17 гола и асистира за един.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Matteo_Poker
25.12.2017 13:42

След тази поредна загуба у дома на Реал Мадрид ще се изпишат какви ли не статии.Закупуването на Икарди не смятам,че ще се осъществи зимата ,нито продажбата на Бензема ,въпреки че е наложаща с оглед на формата му.

Kenan.Kadirov
27.12.2017 07:16

Формацията беше целият проблем 4-ма вътрешни полу защитници не си знаеха мястото идеята за Ковачич беше добра ама само за първото полу време то всички го разбраха трябваше да замени Ковачич и Касемиро да беше останал с тази роля нямахме играчи които да нахлуват разчитаха на Марсело и Карвахал а във пейката имена като Бейл Иско Асенсио можеха да променят играта а за Бензема никъв го нама

sgeorgiev
25.12.2017 20:25

Тук съм напълно съгласен с теб.А аз иначе просто дадох пример от мача с Барселона.

Matteo_Poker
25.12.2017 19:37

Не съм споменал за мача срещу Барселона,а като цяло не е на ниво.И да целия отбор не е ниво.А това,че той не е на ниво е защото се разчита само на един човек и не го играе ролята си на терена какво трябва да бъде.

sgeorgiev
25.12.2017 19:03

Защо всички нападат Бензема?Вярно от известно време е в много слаба форма,но искам да те попитам от мача с Барселона кой освен Навас се представи на ниво?Не крия,че съм фен на Бензема,но и не отричам,че не е на нивото на което трябва да е,но не мисля,че трябва да винят само него.