Фен на Реал подпали дома си след разгрома от Барса (видео)

10:45
Фен на Реал подпали дома си след разгрома от Барса (видео)

Румънски фен на Реал Мадрид подпали собствения си дом и едва не изгоря в пламъците след срамното поражение на любимия си клуб от Барселона с 0:3, съобщиха медиите в севетната ни съседка. 70-годишният мъж е изпаднал в шок от тежката загуба на Белия балет, разлял е запалителна течност и е драснал клечката.

Съседка видяла черния дим и се е опитала да влезе в дома му, но вратата е била заключена. С помощта на свои роднини и други съседи са успели да проникнат в жилището и да изведат възрастния мъж преди идването на пожарната. Пламъците са били овладени преди пожарът да обхване целия дом.

Впоследствие запалянкото е обяснил, че въобще не съжалява за действията си и умишлено е подпалил къщата си, тъй като в този момент е предпочитал да умре, вместо да гледа такъв бездушен и покорен Реал срещу вечния съперник. Сега предстои на фена да му бъде изготвена психиатрична експертиза.

Реал загуби от Барса на своя стадион "Сантяго Бернабеу" за трети пореден път, а това досега не се бе случвало в историята.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари