Спас Русев реши бъдещето на Роси и Обертан

09:00
Спас Русев реши бъдещето на Роси и Обертан

Собственикът на Левски Спас Русев е взел окончателно решение за бъдещето на треньора Делио Роси и звездата на тима Габриел Обертан. Босът е преценил, че двамата трябва да останат на "Герена" и през пролетта и да помогнат на отбора да постигне големите си цели, твърди "Нов спорт".

В последните седмици все по-усилено се спекулира с бъдещето на италианския специалист и френския плеймейкър. За първия се говореше, че може да бъде уволнен заради незадоволителните резултати на синит”, докато вторият се очакваше да бъде продаден, като към него има сериозен интерес от чужбина. Русев обаче е преченил, че ще е грешка да се раздели с тях с оглед, че на Левски предстоят цели пет мача с ЦСКА София, като особено важни ще са двата сблъсъка за Купата на България, където сините са се прицелили в трофея. На "Герена' не са печелили купа от 8 години насам и се надяват тази година това да се промени.

Освен това Русев се очаква да развърже кесията и да доведе още 2-3 класни попълнения в Левски през зимната пауза, за да може отборът да бъде конкурентноспособен на Лудогорец и ЦСКА в битката за титлата. На "Герена" вече акостира Аймен Белаид, който се надява да възроди кариерата си и да си спечели място в националния отбор на Тунис за световното първенство в Русия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация