Феновете на Реал искат Кейн на "Бернабеу"

14:01
Феновете на Реал искат Кейн на "Бернабеу"

Феновете на Реал Мадрид са убедени, че Кралския клуб трябва да е активен на зимния пазар. Това сочи мащабно проучване на "Марка", в което Хари Кейн громи всички останали кандидати за слава на "Бернабеу". 

Над 100 000 души се включиха в анкетата и нейните резултати се появиха на първа страница на вестника. 85% гласуваха с "да" на въпроса дали трябва Реал да се подсили през зимата. Вторият въпрос е на каква позиция е нужно попълнение. Цели 88 процента смятат, че това е нападението. Останалите зони на терена са разпределени така: 6% за вратарския пост, 4% за защитата и 2% за халфовата линия. 

Навлизайки по-детайлно в предпочитанията на хората, "Марка" изброява няколко популярни нападатели в Европа. Хари Кейн е събрал най-голям вот - 34%, следван от Неймар (23%), Килиан Мбапе (14%), Роберт Левандовски (9%), Еден Азар (8%), Мауро Икарди (6%) и Пауло Дибала (6%). Общо 83 процента не искат Карим Бензема. Гарет Бейл е нежелан от 51 на сто. Иско и Лука Модрич печелят най-много симпатии от феновете на Реал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация