Официално: Дейвид Джеймс стана треньор на Бербо

18:36
Официално: Дейвид Джеймс стана треньор на Бербо

Ръководството на индийския Керала Бластърс официално обяви новия старши треньор на тима. Отборът, в чиито редици от началото на сезона е двукратният шампион на Англия с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, бе поет от друга емблема на Висшата лига - Дейвид Джеймс.

47-годишният страж, който в дългогодишната си кариера в Премиършип е играл за Ливърпул, Астън Вила, Уест Хам, Манчестър Сити и Портсмут, е наясно с обстановката не само в Индия, но и при "жълтата армия", след като през 2014-а за кратко бе играещ треньор на тима. Димитър Бербатов и новият му треньор пък се познават повече от отлично от сблъсъците помежду си във Висшата лига. В периода 2006 - 2010 легендарният вратар, който има 572 мача в елита на Англия, бе част от състава на Помпи, докато Митко игра по две години за Тотнъм и Манчестър Юнайтед.

Нещо повече, през месец май миналата година двамата бяха част от звездния сблъсък между фондациите на българина и португалската суперзвезда Луиш Фиго на “Васил Левски”. В историческия шоу-мач на терена бяха и редица други звезди на Острова от близкото минало - Пол Скоулс, Райън Гигс, братята Невил, Неманя Видич, Патрис Евра, Роби Кийн и други.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
04.01.2018 15:30

Дали ще сложи нашия на любимата му позиция!?
И не, нямам предвид като нападател