Наполи продължава с победите, Лацио громи

18:15
Наполи продължава с победите, Лацио громи

Лидерът в италианската Серия "А" Наполи постигна четвъртата си поредна победа в първенството. Играчите на Маурицио Сари се наложиха с 2:0 при домакинството си на Елас Верона в среща от 20-ия кръг.

И двете попадения за неаполитанци паднаха след почивката. Първо централният бранител на небесносините Калиду Кулибали откри резултата в 66-ата минута, засичайки с глава центриране от корнер на Марио Руй. В 78-ата минута домакините удвоиха аванса си след попадение на Хосе Кайехон, който засече страхотно центриране отляво на Лоренцо Инсиние.

В класирането Наполи продължава да е лидер с актив от 51 точки, на четири пред шампиона Ювентус, който по-късно днес гостува на Каляри. Верона остава на предпоследното 19-о място с 13 пункта.

В друг мач от този кръг Лацио записа разгромна победа с 5:2 при гостуването си на новака Спал. В герой за „орлите“ се превърна голмайсторът на тима Чиро Имобиле, който реализира четири попадения (19‘, 26‘, 41‘, 51‘), а веднъж се разписа Луис Алберто (5‘). За домакините пък два гола вкара Мурку Антенуничи (8‘ д. и 31‘).

Ето и още резултати от кръга в Серия "А":

Милан – Кротоне 1:0
Беневенто – Сампдория 3:2
Дженоа – Сасуоло 1:0

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация