Втора цел на Левски избра Щатите

10:32
Втора цел на Левски избра Щатите

САЩ се оказаха преграда пред Левски за още една от трансферните цели, които си бяха набелязали от "Герена". Съдбата на Антон Тинерхолм ще последва и Хуан Фернандо Кинтеро. Колумбиецът бе препоръчан на столичани от мениджъри и бързо хвана окото на всички в клуба, информира "Тема Спорт".

Техничарят, който игра през есента в Индипендиенте Меделин, отново е на кръстопът. Сънародниците му не го искат заради високата заплата, а от Порто, където държат правата му, също не го искат. Драконите дори обявиха, че що забравят за 10 млн. евро, които платиха за него, за да сложат край на драмата с постоянните преотстъпвания. Португалците са готови да се разделят с Кинтеро, който бе обявен за наследник на Меси и Хамес Родригес, при доста по-скромни условия.

От Левски обаче не проявиха достатъчно настойчивост, за да навият агентите на таланта. Така Кинтеро, който е шампион на Южна Америка почти сигурно ще приеме офертата на Чикаго Файър. Същото стори и Тинерхолм, който дойде в София видя за какво става на въпрос, а след това пристана на Ню Йорк Сити.

До, този момент на "Герена" има само един твърд нов, който обаче е добре познат на феновете - Аймен Белаид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация