Нов договор за Светьо Дяков в Лудогорец

10:38
Нов договор за Светьо Дяков в Лудогорец

Лудогорец сложиха край на спекулациите около бъдещето на капитана Светослав Дяков. Лидерът на тима вече е получил предложение за своя договор, който изтича след края на сезона и съвсем скоро удължаването му ще стане факт официално, съобщава "Меридиан мач".

"Желанието ни е Светльо Дяков да остане максимално дълго при нас, не само като футболист, а живот- и здраве, да остане да помага в клуба след края на кариерата си. Дяков носи шампионското ДНК в Лудогорец. Предложен му е договор. Сега сме в процес на разговори", разкри изпълнителният директор на орлите Ангел Петричев. Дяков дойде от Локо Сф) през 2011 г. и е с основен принос за всички големи успехи на тима през годините -шестте титли, купите, двете участия в групите на Шампионската лига и двете в тези на Лига Европа.

"Доста се шуми около моето бъдещето. Моят договор е едно от най-лесните неща. Аз съм емоционално свързан с Лудогорец и знам хората в клуба какво мислят за мен. За сега ще остана като футболист, пък след това ще видим", коментира самият Дяков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация