Херо: Първенството е по-важно от мачовете с Милан

11:17
Херо: Първенството е по-важно от мачовете с Милан

"Основната ни цел ще бъде първенството, но мачът с Милан влиза в плановете ни", разкри треньорът на Лудогорец Димитър Димитров.

"Не можем да кажем, че италианският гранд няма потенциал - те направиха мащабна селекция за 200 милиона евро. Да, целите им в началото на сезона бяха други. Има време до мачовете, следя всеки техен двубой. Запознат съм със състава и отделните качества на футболистите им", продължи Херо.

"Не ми е поставена задача, да преодолеем Милан на всяка цена. Има време до 15-и февруари, може и да ми бъде поставена...", добави специалистът.

"Навлизаме в такава фаза от първенството, в която всяка грешка е решаваща. За мен няма разлика от мача с Милан и този след два дни със Славия. Да, гледаме към срещата с Милан, тя е по-престижна, с по-голям заряд, но не подценяваме мачовете от българския шампионат", призна Херо.

"През тази година ни предстоят тежки мачове. Трябва да защитим шампионската титла. Трябва да се представим достойно и срещу Милан. Бяхме направили планове за подготовка, знаехме датите предварително. Това, че се падна Милан не променя нещата", коментира Херо на първата си пресконференция за годината.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация