Коутиньо: Време е за ново приключение

14:10
Коутиньо: Време е за ново приключение

Бразилският офанзивен халф Филипе Коутиньо изказа своята благодарност към Ливърпул и обясни причините, поради които се е съгласил да премине в Барселона.

Коутиньо днес ще премине медицински изследвания и след това ще бъде представен официално на "Камп Ноу". Испанският гранд ще плати за него 120 млн. евро плюс 40 млн. под формата на бонуси.

"Дадох 100% от себе си. Раздавах се максимално, играейки за Ливърпул. За пет години направих всичко, което можех да направя. Обичам този клуб, но сега е време за ново приключение", заяви бразилският национал.

"Имам толкова много спомени и толкова много хора в Ливърпул, на които трябва да благодаря. Но аз трябва да се развивам като футболист. Винаги съм разсъждавал по този начин.

Разбирам много добре какво ми предстои. Разбирам задачата, цената на трансфера и статутът на сделката, но всичко е свързано с амбиции и мечти. Искам да играя редом с най-добрия футболист на планетата", признава 25-годишният футболист.

"Ще се върна в Ливърпул, за да си взема довиждане с моите съотборници, с целия екип и с всички, които помогнаха на мен и моето семейство. Дължа им много. Сега гледам напред. Време е. Да, настъпи този момент“, завърши Коутиньо. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация