Ман Юнайтед се намеси в битката за Санчес

18:30
Ман Юнайтед се намеси в битката за Санчес

Отборът на Манчестър Юнайтед има желание да изпревари градския си съперник Манчестър Сити за подписа на звездата на Арсенал Алексис Санчес, съобщават медиите на Острова днес.

Договорът на чилийския национал с "артилеристите" изтича в края на сезона и януарският трансферен прозорец е последният им шанс да вземат пари за своя голмайстор. Лидерите във Висшата лига Манчестър Сити проявяват интерес към нападателя още от лятото, когато сделка за негов трансфер на "Етихад" пропадна в последния момент. Интерес към Санчес обаче проявява и Манчестър Юнайтед, като ръководството на "червените дяволи" вече се е свързало с представители на играча. 

Според информациите от Юнайтед предлагат на Арсенал 20 милиона паунда плюс арменския халф Хенрих Мхитарян. От Sky Sports обаче твърдят, че Арсенал все още не са получили официално оферта за Алексис. В изданието се допълва, че лондончани биха предпочели сделка, която включва и футболист, който да дойде на Емиратс, за да имат заместник на своя голмайстор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TheGame_93
13.01.2018 22:59

Санчес ще отиде в Сити. Без значение дали ще го стори до края на Януари или през лятото. Всичко това са поредните партенки.