Телес: С ЦСКА гледаме в една посока (видео)

16:15
Телес: С ЦСКА гледаме в една посока (видео)

Новият ляв защитник на ЦСКА София Жеферсон Телес обяви, че се чувства добре след първите си дни в отбора и разкри, че вижда един сплотен колектив и приятелство. Бранителят разказа за кариерата си до момента и не пропусна да сподели за емоциите, които е изживял с националния отбор на Бразилия по време на Копа Америка през 2015 година.

Жеферсон обяви, че с армейците гледат в една посока и е готов да се доказва с червения екип пред невероятните фенове на отбора.

"Благодаря за посрещането. Последно играх за Витория, под наем от Интернасионал. Моят договор изтече и точно тогава дойде интересът от ЦСКА. Знам, че това е най-големият клуб в България. Феновете тук обичат и подкрепят отбора си. Това е първият ми тим извън Бразилия, но съм изиграл доста мачове в чужбина. В Интернасионал климатът беше подобен на този тук, когато е студено. С Енрике бяхме заедно в Интернасионал като юноши, Каранга не го познавам, но съм чувал за него. Мисля, че заедно с тях ще вървим напред и те ще ми помогнат да се аклиматизирам по-бързо", каза Жеферсон. Той сподели още, че негови идоли във футбола са играчи на поста му като Зе Роберто и Марсело.

"В живота си винаги съм си поставял големи цели, дойдох, защото с ЦСКА гледаме в една посока. Смятам, че заедно, с много работа, можем да постигнем целите си. Ще работя, за да постигна най-доброто. Не усещам напрежение", обобщи Жеферсон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация