Само много пари ще върнат Фернандо Каранга на "Армията"

09:20
Само много пари ще върнат Фернандо Каранга на "Армията"

Къде е Фернандо Каранга? Това е въпросът, който интересува не само червените фенове, но и всички в България, които се вълнуват от футбол. Новината, че голмайсторът на ЦСКА София и Първа лига извива ръцете на своите шефове. Вчера цял ден привържениците чакаха реакция на някой от многобройните шефове от "Армията" - Стойчо Стоилов, Пламен Марков, Трифон Попов, но такава нямаше, пише "Меридиан мач".

А това засили още повече страховете, че Каранга никога повече няма да носи радост на червена България. Единственият човек, който взе отношение по проблема, бе съпругата на Каранга - Карла. След като привържениците атакуваха личните й профили в социалните мрежи, тя отговори на следния въпрос:

"Добър вечер, Карла! Какво се случва с Фернандо? Какво е неговото решение? Ще се върне ли в ЦСКА?" с вдигнат нагоре палец и без никакви думи.

Истината е, че Фернандо Каранга може да се върне в ЦСКА, но това ще струва много пари на шефовете на армейците. Офертата, която той е получил от Китай, възлиза за около 1 млн. долара годишно. Това възлиза на около 125 000 долара на месец. На "Армията" бразилският голаджия взима многократно по-малко - около 8000 евро на месец. Ясно е, че на самия Каранга му харесва в ЦСКА, тъй като реално е човекът-отбор и привържениците все още го боготворят. Но пък тази сума е непосилна за шефовете на червените.

Ясно е, че за Каранга има оферта и тя тросто трябва да бъде приета, за да може той отново да поеме към Азия, където е играл преди време, но в Южна Корея. Предложението със сигурност е отлично и от "Армията" ще могат да вземат заместник на своя реализатор, ако не и двама.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация