Развален телефон провали Левски за Ривалдиньо

10:33
Развален телефон провали Левски за Ривалдиньо

Развален телефон между клубове и мениджъри остави Левски без още една от трансферните му цели. Ривалдиньо няма да дойде на "Герена", научи "Меридиан Мач".

Сините си заплюха сина на легендата Ривалдо, който заедно с още трима е обявен за ненужен в Динамо Букурещ. Мениджъри обаче са подлели вода на тима от "Герена", след като в последния момент надули условията, които уж се предлагат от София. От Левски останали като стреснати от "офертата" си, която била далеч над това, което предлагат. Румънците пък били категорични, че не приемат размяна на играчи, защото не могат да си позволят заплатата, която получава в момента Рошу на "Герена".

Преди това Левки удари на камък с Ервен Онегида, който се оказа контузен и бе отпратен от Малта, където дойде, за да бъде тестван от Делио Роси. Сините не могат да си позволят да лекуват цяла пролет играч, който иска и дебела заплата. За сметка на това обаче румънец откри Меси в отбора. Серджиу Буш обяви, че един от юношите, които тренират с тима на Островите на рицарите Мартин Петров е точно копие на звездата на Барса и се похвали с това в "Инстаграм".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация