Край на ВВС, Реал готви революция с NHL

11:55
Край на ВВС, Реал готви революция с NHL

Ръководството на Реал Мадрид остави инициативата в последните месеци с осигуряването на мултимилионни трансфери на големия съперник Барселона, но президентът на "белите" Флорентино Перес планира нова революция.


Според близкия до мадридчани вестник "Марка", босът има намерение да направи тотална подмяна на атаката на отбора, която ще засегне дори голямата звезда Кристиано Роналдо. Даже не само него, но и другите двама от атакуващия тризъбец, известен като ВВС - Гарет Бейл и Карим Бензема.


Изданието твърди, че на мястото на вече позахабилите блясъка си трима изпълнители, ще бъдат ангажирани нови три звезди. В плановете на Перес влиза привличането на Роберт Левандовски от Байерн, Еден Азар от Челси и Неймар от Пари Сен Жермен. Това трио ще носи наименованието NHL.


В интерес на истината, Реал не е хвърлял огромни пари за трансфер от привличането на Хамес Родригес от Монако през 2014 г. за 80 млн. евро. Затова сега ръководството е готово да разгърне цялата финансова мощ на клуба за излъскването на звездния имидж.


Привличането на това трио няма да е никак лесно. Най-близо до трансфер от тях изглежда Еден Азар, с когото вече е осъществен контакт. От известно време се проучва почвата около Левандовски, а най-трудно ще е купуването на Неймар, но там са задействани контакти с бащата на играча.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация