Челси се договори с Рома за двоен трансфер

12:11
Челси се договори с Рома за двоен трансфер

Ръководството на Челси постигна споразумение с Рома за закупуването на левия бек Емерсон и нападателя Един Джеко за общо 50 млн. паунда.


"Сините" бяха набелязали няколко атакуващи футболисти, но накрая са се спрели на Джеко, който в Англия игра пет години в Манчестър Сити в периода 2011–2016 г. В понеделник представители на босненеца са обсъдили в Лондон последните детайли по сделката.

 

Опасенията на 31-годишния Джеко са свързани със строгата политика по отношение на по-възрастните играчи, но лондончани му предлагат изгоден контракт, по силата на който ще получава по 120 000 паунда на седмица.

 

Относно Емерсон, Челси вече са постигнали окончателна договорка с 23-годишния бразилец и неговият договор ще бъде до 2022 г., а заплатата му - 42 000 паунда седмично. Той ще се конкурира за място в титулярния състав с Маркос Алонсо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ivan017
24.01.2018 08:41

Ще е жалко ако Челси решат да са претендент за титлата в Англия, и решат да купят футболист от който настоящия най добър в лигата се е отказал. Все пак това е само мнение, но няма отбор който да не се е отказъл от определен играч без основателна причина...