Кешерю остава, но не бърза да преподписва

17:39
Кешерю остава, но не бърза да преподписва

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю, който е спряган за трансфер, заяви, че ще остане в клуба. Контрактът му изтича през лятото. Той има предложение да го удължи, но засега няма да го прави. Румънецът започна като титуляр и 6 трите контроли на тима до момента. 

"Крайова е много добър отбор и не е изненадващо, че са в горната половина на първенството. Изглежда, че ще се борят за титлата със Стяуа. Представят се много добре, дори когато губят, техният приоритет е атаката", каза Кешерю. 

"За момента оставам тук и няма да напускам. В професионалния живот нещата могат да се променят за един ден. Чакам момента, в който ще проведа разговор с ръководството за моето бъдеще. Засега съм в Лудогорец. Не бързам обаче с нов контракт. Има още четири месеца до края на договора ми. Наслаждавам се на престоя си тук, защото съотборниците ми са невероятни. Клубът е страхотен. Всеки ден чета нещо ново за мен, за интерес към мен. Всеки ден попадам на неща, които ме изненадват. Може би трябва да се обърна към медиите да ми кажат къде да отида", завърши той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация