Санчес най-добър в дебюта си за Ман Юнайтед при разгром за ФА Къп (видео)

09:52
Санчес най-добър в дебюта си за Ман Юнайтед при разгром за ФА Къп (видео)

Манчестър Юнайтед преодоля без проблеми съперника си в петия кръг на турнира за Купата на Футболната асоциация, разгромявайки скромния отбор на Йоувил Таун с 4:0 като гост. Отличен дебют за "червените дяволи" направи Алексис Санчес, който се отличи с асистенция и бе избран за играч на мача.

Четвъртодивизионният тим се оказа леко препятствие за гранда, който поведе с точен изстрел на Маркъс Рашфорд в 41-ата минута. Санчес, който излезе титуляр, подаде на Андер Ерера за втория гол в срещата (61`), а другите попадения отбелязаха в края на мача Джеси Лингард (89`) и Ромело Лукаку (91`)

След края на двубоя мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо подчерта, че въобще не е изненадан от чудесния дебют на 29-годишния Санчес. 

"Много съм радостен. Никой не е учуден, той от три години и половина играе всеки уикенд в Премиършип и на всеки е известно какъв играч е. Когато привличаш такъв футболист, нямаш никакви съмнения за адаптация или каквото и да е привикване към английския футбол. Алексис е великолепен играч и доказа това в последните сезони, както и в последните три дни, в които тренираше с нас. Той е чудесно попълнение в състава ни", каза Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация