Берое надви минимално Амкар в Турция

18:42
Берое надви минимално Амкар в Турция

Берое се наложи над руския Амкар Перм с 1:0 в третата проверка на зелените на подготвителния лагер в Белек. Мартин Камбуров отбеляза единственото попадение в мача в самия негов край след асистенция на Александър Енев.

Първата опасност в мача бе за Амкар, когато Януш Гол получи топката след пас на Павел Комолов и шутира от наказателното поле, но Душан Перниш улови. Последва разбъркване, след което топката попадна във Форбс Браун, който стреля добре, но вратарят на Берое отново се намеси отлично. В средата на първата част Огуде удари без топка Борислав Цонев и последва спречкване между двата отбора. В 33-ата минута топката бе центрирана отлично в наказателното поле на Амкар. Нигматулин успя да стигне до топката, но не и да я избие и тя попадна в Борислав Цонев, който отправи добър удар, но вратарят този път спаси.

В последната 90-ата минута Александър Енев намери по добър начин Мартин Камбуров в наказателното поле и нападателят на Берое без проблем реализира.

Последната контрола на старозагорския отбор на турска земя ще се играе на 30 или 31 януари, а съперник няма да бъде чешкия Сигма Оломуц, както бе предварително предвидено. В следващите два дни ще стане ясен съперника за последния мач. В предните си контроли беройци загубиха от полския Заглембе с 1:2 и от Вардар Скопие с 0:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация