Ривалдиньо: Левски е голяма възможност за мен (видео)

10:10
Ривалдиньо: Левски е голяма възможност за мен (видео)

Новият нападател на Левски Ривалдиньо заяви, че легендарният му баща Ривалдо го посъветвал да премине на стадион "Георги Аспарухов". 22-годишният южноамериканец парафира договор за две години и половина със сините.

"Чувствам се много щастлив да съм част от Левски. Знам, че привържениците на отбора подкрепят играчите докрай и съм сигурен, че ще получа подкрепа и аз. С тяхна помощ ще бъдем много по-силни. Левски има много добър треньор, който преди това е работил в Лацио. Ще дам всичко от себе си, за да му помогна за бъдещите успехи. Сигурен съм, че има много неща да науча от него."

"Професионалната ми кариера започна в Можи Мирим в Бразилия. След това играх в Португалия в Боависта. Върнах се отново в Бразилия и се състезавах на Интернационал (Порто Алегре). За последно защитавах цветовете на Динамо (Букурещ). Сега вече съм в Левски."

"Какви са ми амбициите? Имам кръвта на победител заради баща ми и целта ми е да стана шампион с Левски. Посъветвах се с него. Той познава клуба и страната. Изцяло е запознат с моите дела и непрекъснато ми дава съвети. Каза ми много хубави неща, защото е бил няколко пъти в България. Според него това е страхотна възможност за мен, защото съм в най-големия отбор в България. Играя център нападател с №9 от старта на кариерата ми, а в Динамо играх с №10, като втори нападател. Там също мога да играя. Пожелавам на феновете да сме много щастливи. С ваша помощ ще бъдем много по-силни, а се надявам и да се гордеете с мен. Само Левски", каза Ривалдиньо пред клубната телевизия на сините.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация