Моу недоволства от феновете на "Олд Трафорд"

12:46
Моу недоволства от феновете на "Олд Трафорд"

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо за пореден път изрази недоволството си от атмосферата на "Олд Трафорд".

Португалецът в хода на сезона неведнъж критикува "тихите" фенове, а те от своя страна дори го поканиха да обсъдят усложнената ситуация на трибуните. Моуриньо е разстроен, че отново трябва да повдига тази тема. Вчера Манчестър Юнайтед победи Хъдърсфийлд с 2:0 с голове на Ромелу Лукаку и Алексис Санчес през второто полувреме.

"Въпреки че играем на тих стадион, очевидно е, че играчите се чувстват много комфортно тук. Атмосферата на "Олд Трафорд" съвсем не прилича на тази на домакинските мачове на Портсмут. Помня малкият им стадион, където запалянковците по забележителен начин подкрепят отбора си. При нас атмосферата е доста по-приглушена", обяви Моуриньо. 

На двубоя на "Олд Трафорд" в събота присъстваха близо 75 000 зрители. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
04.02.2018 15:32

Подобно е положението в много от големите отбори, които имат култови стадиони. Стадионите са толкова известни, че една голяма част от публиката са там като на туристическа визита, а не толкова за да гледат мача и да подкрепят отбора. На много места като Анфийлд, Моста и дори Бернабеу не е странно едни 25-30% от тълпата да са там просто за да кажат на приятелите си че са били там веднъж.