Отложиха делото на ЦСКА в Лозана

10:26
Отложиха делото на ЦСКА в Лозана

ЦСКА София ще трябва да чака да свършат олимпийските игри в ПьонгЧан, за да научи решението на съда в Лозана. Делото на "армейците" трябваше да се гледа на 23 и 24 януари, но бе отложено. 

"Действието не е целенасочено. Просто в момента всички съдии за заети с олимпийските казуси", коментира адвокат Ивайло Дерменджиев, който е представител на България в Спортния арбитражен съд. 

"Знаете ситуацията с руските спортисти. Има и други. Освен това почти цялата администрация се изнася в Южна Корея, където ще се занимава и с казуси, които изникнат по време на игрите", продължи Дерменджиев за "Меридиан Мач". 

Днес и утре в Лозана отново ще се занимават с руските атлети, които МОК реши да не допусне в Южна Корея въпреки решението на КАС, че са невинни за допинг. Така най-вероятно ЦСКА ще научи съдбата си през март. "Червените" обаче едва ли ще чакат това и отново ще пуснат заявка за лиценз за Европа, която трябва да бъде направена до края на следващия месец. Нищо, че отново може да си стигне до ситуация като тази през лятото, когато УЕФА не ги пусна в Лига Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация