Дунав се подсили с чуждестранни халфове

16:09
Дунав се подсили с чуждестранни халфове

Дунав 2010 подписа договори с 25-годишния бразилец Виктор Сандис и с 23-годишния алжирец с френски паспорт Насим Зитуни. И двамата са офанзивни халфове, съобщи треньорът на тима Малин Орачев

Контрактът със Сандис, който е играл в отбор от трета дивизия в Бразилия, е за година и половина, а със Зитуни, подвизавал се в трета френска дивизия, е за две години и половина. 

На пресконференцията присъстваха и други двама новопривлечени футболисти - централният защитник Мартин Ковачев, който е с договор за година и половина, и бранителят Христо Лемперов, чийто контракт е за две години и половина.

"С привличането на четиримата футболисти ще вдигнем много нивото на отбора", каза Орачев. 

Треньорът заяви, че е доволен от подготовката в Анталия, където условията били прекрасни, но има и какво още да се желае.

"Ако искаме да печелим мачове, трябва във всички линии да бъдем на добро ниво. Очакваме от преките съперници на Дунав голяма борба. Всеки отбор ще се старае докрай, докато има теоретични възможности. Който се подготви най-добре, който допуска най-малко грешки, той ще остане при майсторите. Във футбола и психиката е от значение. Отбор, който може да играе под напрежение, успява да печели", заяви Орачев. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация