Санчес: Избрах Ман Юнайтед, защото е най-големият клуб в Англия

11:16
Санчес: Избрах Ман Юнайтед, защото е най-големият клуб в Англия

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес коментира открито причините, довели до решението му да продължи кариерата си на „Олд Трафорд“. В ексклузивно интервю за бившия френски национал и настоящ анализатор на Скай Спортс Тиери Анри, чилиецът заяви, че основната му цел е да печели трофеи с екипа на „червените дяволи“.

„Още от ранна възраст – и не казвам това, защото сега съм тук, а просто защото така мисля – за мен Манчестър Юнайтед е най-големият клуб в Англия. В това първенство има много големи отбори, един, от които е и предишният ми клуб Арсенал. Но идвайки тук, гледайки емблемата, виждаш наистина колко голям клуб е Юнайтед и защо е задължен да печели всичко“, сподели Санчес.

Чилиецът премина на „Олд Трафорд“, след като „червените дяволи“ и Арсенал се споразумяха да направят размяна на футболисти, като към Северен Лондон пое халфът Хенрих Мхитарян. 

„Напуснах Арсенал, защото исках да продължа да се развивам като играч и да опитам шанса си в нов отбор. Ясно е, че в световен мащаб Манчестър Юнайтед е голям клуб, а аз съм тук, за да печеля. Иначе нямаше да направя този избор“, коментира още той.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

МАЙОРА
10.02.2018 17:59

Bitten, чист и прост си ти! Изядохте си ушите от злоба, че Алексис избра МАН ЮТД! Никой трезво мислещ играч не би се погребал в изкуственяка шити! От там минаха над 200 футболиста за няколко години, все актуални имена, а сега играят из разни изпадащи и средняци!

Bitten
10.02.2018 12:22

Как един път никой не си каза истината... Напусна арсенал защото не ти даваха парите които искаш, не отиде в Сити защото не ти даваха парите които искаш, дойде в Юнайтед защото ти дадоха парите които искаш. Чисто просто и ясно. Ако искаше трофеи щеше да си в Сити, на тях трофея им е сигурен.