Интер се върна на пътя на победите (видео)

19:15
Интер се върна на пътя на победите (видео)

Интер се върна на пътя на победите, надвивайки с 2:1 Болоня като домакин в среща от кръга в Серия "А".


В герой за миланския гранд се превърна младият нападател Ян Карамо, който донесе успеха с точен шут в 63-ата минута. Двубоят на "Джузепе Меаца" бе нервен и равностоен, а гостите завършиха срещата с девет души след червени картони на Ибрахима Мбайе и Адам Мазина. С победата днес "нерадзурите" излизат на трето място, което до този момент заемаше Лацио.


Срещата в Милано започна отлично за хората на Лучано Спалети, които поведоха след 120 секунди игра. Едер засече отблизо пас, дошъл от аутлинията, и Антонио Миранте трябваше да бърка в своята мрежа. Това обаче не стресна футболистите на Болоня, които стигнаха до изравняване в 25-ата минута. Малко по-рано Родриго Паласио пробва рефлекса на Самир Ханданович с изстрел с глава, но при повторението на този дуел аржентинецът сполучи. Жоао Миранда изчисти левашки топката, която попадна у Паласио, след това бразилският защитник направи нещо като шпалир на нападателя, който простреля вратата за 1:1.


След почивката Интер пропусна да изравни след голямо разбъркване във вратарското поле на гостите, при което и гредата помогна на Миранте. В 63-ата минута обаче нещата си дойдоха на мястото, с оглед натиска на "черно-сините", и Карамо зарадва трибуните с гол. Младият французин, който играе като преотстъпен в Интер от Каен, се разходи покрай двама бранители и с много хубав удар намери целта - 2:1 за домакините. Това бе първо попадения за Карамо в италианския шампионат.


Последва времето на червените картони. Първо в 68-ата минута Мбайе влезе грубо в краката на съперник и реферът Паоло Валери му показа втори жълт картон. В края Мазина опита да счупи глезена на резервата Лисандро Лопес, което го прати под душовете няколко минути преди останалите му колеги.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация