Десподов пропуска началото на пролетния дял

07:35
Десподов пропуска началото на пролетния дял

Крилото на ЦСКА София Кирил Десподов е много вероятно да пропусне първия мач от пролетния дял на първенството срещу Верея. 21-годишният талант е тормозен от болки в коремната област. той пропусна тренировката в петък, а по всяка вероятност няма да тренира пълноценно и през новата седмица, съобщава "Тема Спорт".

Все още не е ясно какъв е проблемът с Десподов. Имало е съмнения, че той е с травма в адукторите, но се оказва, че неразположението е по-скоро в коремната област. Младокът ще премине няколко прегледа, за да се установи точната диагноза, но шансовете да е готов за Верея са малки. Съществуват дори подозрения, че травмата му може да се окаже по-сериозна и да го извади за по-дълго от игра. Това обаче ще стане ясно едва след обстойните прегледи.

Играчът пропусна последната контрола с Царско село (2:1), като треньорът Стамен Белчев обясни, че е имал оплаквания, без да влиза в подробности.

В спаринга в събота не игра и Станислав Манолев. Той е получил удар по време на тренировката в петък, но състоянието му не е сериозно и той се очаква да е напълно здрав за двубоя с Верея. Ако Десподов не се възстанови навреме за срещата, то Манолев почти сигурно ще заеме мястото на десния фланг на атаката, а като десен бек ще започне Дюлгеров.

Вчера бе почивен ден за футболистите на ЦСКА, а днес те се събират на базата в Панчарево. Във вторник ще се готвят двуразово, а в четвъртък или петък ще отпътуват за Стара Загора. Очаква се официално потвърждение от БФС дали мачът ще се играе на стадион "Берое" вместо на "Трейс Арена".

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация