Красимир Иванов: Искаме развитие на футбола

21:29
Красимир Иванов: Искаме развитие на футбола

"Трябва да призная, че на мобилното си устройство видях, че при влизането на Любослав Пенев се е създало някакво напрежение. Вътре в залата изказването му беше малко странно за мен. Очаквах от г-н Пенев да чуя нещо по същество - свързано с неговата кандидатура и как смята да работи като председател на БФС". Това заяви финансовият директор на Левски Красимир Иванов.

Иванов коментира и влизането на президента на "сините" Спас Русев в новия Изпълком на БФС, както и напускането на Наско Сираков. "Не смятам, че това е свързано с помощ за Левски. За нас по-скоро това е признание и отговорност, които ще носим оттук нататък. Смятаме да подходим най-отговорно към това.

Не искам да изземам думите на Спас Русев. Надявам се да имате възможност сами да разговаряте с него. Ние не сме си променили мнението от момента, в който издигнахме кандидатурата на г-н Михайлов".

"За всички клубове ще бъде предизвикателство, за да се играе по-атрактивен футбол. Искаме развитие на футбола и увеличаването на привържениците на футболните мачове.

За мен беше изненада решението на Наско Сираков. Не знам какво да кажа."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация