Тони Кроос се контузи

18:04
Тони Кроос се контузи

Не всичко е розово за Реал Мадрид след победата над ПСЖ в Шампионската лига във вторник, тъй като се оказа, че Тони Кроос е с контузия. Германецът е с проблем в лявото коляно, като става дума за разтежение, което ще го извади от игра за известно време. Все пак се счита, че травмата не е чак толкова сериозна и има шанс да се възстанови за реванша срещу французите, който ще бъде след 18 дни в Париж. 

Кроос се раздаде сериозно в двубоя във вторник, като пробяга повече от 13 километра, но приключи сблъсъка с болки в коляното и направените тестове след това показаха, че става въпрос за контузия. Очаква се на негово място Зинедин Зидан да постави в състава Матео Ковачич, а германският халф да пропусне сблъсъците с Бетис, Леганес, Алавес, Еспаньол и Хетафе преди реванша срещу ПСЖ на в март. 

Утре Реал гостува на Бетис, като няма загуба в 18 от последните си 19 гостувания. По-рано през сезона именно зелено-белите успяха да победят минимално на "Бернабеу", но онзи резултат беше точно толкова неочакван, колкото би бил и сега.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация