Берое разби Черно море като гост с 4:1 (видео)

21:15
Берое разби Черно море като гост с 4:1 (видео)

„Берое“ поднови по много силен и отличен начин участието си в Първа лига след края на зимната пауза. Старозагорци победиха с 4:1 „Черно море“ като гост, а в герой за мача се превърна Педро Еуженио с хеттрик. Домакините откриха в 5-ата минута чрез Радослав Василев, но „зелените“ не се обезкуражиха от това и с голове на Педро Еуженио с 26-ата, 38-ата и 44-ата минута „беройци“ обърнаха тотално. В края на двубоя Мартин Камбуров направи резултата 4:1 в полза на „Берое“.

В 3-ата мнинута Зехиров проби и от пеналта отправи прострелно центриране, но Камен Хаджиев успя да изчисти в корнер. Нищо опасно не се случи след изпълнението.

В 5-ата минута Георги Илиев центрира от десния фланг в пеналта, където Радослав Василев засече топката от въздуха и успя да открие – 0:1.

Пет минути след попадението бърза атака за Берое завърши с центриране на Милен Желев, но топката рикошира в бранител и излезе в корнер.

Карлос Охене предостави за Мартин Камбуров в 14-ата минута, който продължи с едно докосване за Педро Еуженио. Португалецът стреля от границата на пеналта, но неточно.

В 19-ата минута Педро Еуженио получи топката на левия фланг и центрира за Мартин Камбуров. Нападателят отправи удар с глава, но топката не намери целта.

Натискът на „Берое“ след като получи гол даде своя резултат в 26-ата минута когато Педро Еуженио овладя топката на дъгата на пеналта и прати кълбото в долния десен ъгъл на Благой Макенджиев с премерен удар – 1:1.

В 35-ата минута Атанас Зехиров стреля от пряк свободен удар, но топката премина на сантиметри от гредата.

След фаул на Камен Хаджиев в 36-ата минута Георги Илиев изпълни пряк свободен удар, но прати топката над вратата.

В 38-ата минута Педро Еуженио отбеляза втория си гол в мача. Леони центрира прострелно от ляво, топката бе избита, но попадна в португалеца, който бе сам в пеналта. Силният му удар влетя в мрежата на домакините – 1:2 за Берое.

Своя хеттрик в двубоя Педро Еуженио оформи в 44-ата минута когато след бърза атака Борислав Цонев изведе Мартин Камбуров зад отбраната, а той пусна перфектен пас за Педро, който засече центрирането от близо и реализира своя хет трик до този момент – 1:3.

В 46-ата минута Атанас Зехиров стреля от дистанция, топката се отклони от Иван Иванов, но Душан Перниш улови.

Три минури по-късно Педро Еуженио центрира след корнер на втора греда, а там Камен Хаджиев засече с глава, но не затрудни Благой Макенджиев.

В 52-ата минута отново Атанас Зехиров центрира от десния фланг, топката рикошира и попадна в Мариян Огнянов, който не успя да отправи силен удар от близка дистанция и не затрудни Душан Перниш.

Мартин Райнов открадна топката в 54-ата минута и изведе перфектно Мартин Камбуров. Нападателят центрира в пеналта, където Педро Еуженио засече с глава, но Благой Макенджиев успя да избие в корнер.

В 55-ата минута Педро Еуженио предостави за Иван Иванов, който бе в пеналта на домакините, но ударът на защитника не затрудни стража на Черно море.

Около 65-ата минута домакините опитаха да наложат натиск, но не успяха да направят нищо опасно пред Душан Перниш, освен няколко центрирания.

В 72-ата минута Георги Илиев центрира в пеналта от фаул, но защитата се справи. В следващата ситуация Енчев стреля от дистанция, но неточно.

В 74-ата минута Мартиян Огнянов бе изпуснат зад отбраната, но Душан Перниш се намеси страхотно в наказателното поле.

Четири минути по-късно Борислав Цонев изведе Педро Еуженио, който стреля от границата на пеналта в движение, но Благой Макенджиев улови.

В 82-ата минута Георги Илиев стреля от дистанция, но неточно.

Пет минути по-късно Томбак центрира в пеналта, където Мариян Огнянов засече с глава, но прати топката над вратата.

Минута преди края на редовното време Мартин Камбуров размени пасове с Рубен Бригидо и последния стреля, но в ръцете на вратаря.

В последната минута от редовното време Мартин Камбуров получи перфектен пас в пеналта и прати топката в мрежата с елегантен удар за 1:4 и своето 197-мо попадение в елита!

Радослав Василев стреля от дистанция в продължението, но топката премина на метър от гредата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация