Агуеро удари в лицето фен на Уигън, грози го тежко наказание (видео)

10:57
Агуеро удари в лицето фен на Уигън, грози го тежко наказание (видео)

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро не успя да се овладее след сензационната загуба от Уигън на 1/8-финалите за ФА Къп и удари фен на домакините. Грозната случка се разигра в секундите след последния съдийски сигнал. Тогава радостните привърженици на третодивизионния тим нахлуха на терена, а видимо изнервеният Агуеро удари един от тях през лицето. Фенът на Уигън не се смути особено и каза нещо на аржентинеца, който веднага се затича към него, но бе удържан от футболисти на двата отбора.

Невъздържаната проява на Агуеро със сигурност ще му донесе сурово наказание. В хода на самия мач нападателят направи няколко пропуска, а разправията със запалянкото на Уигън бе още по-разочароваща.

Мениджърът на "гражданите" Джосеп Гуардиола също беше афектиран. Той се сдърпа с колегата си Пол Куук в края на полувремето, когато Фабиан Делф получи червен картон. Двамата не спряха да се карат и в тунела, но след мача все пак се поздравиха.

Сити загуби с 0:1, а единствения гол вкара Уил Григ в 78-ата минута. На 1/4-финалите тимът от Лига 1 ще срещне Саутхамптън в опит да елиминира четвърти елитен отбор в надпреварата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация