Шефът на ЦСКА 1948: Гледаме право напред към Първа лига

15:09
Шефът на ЦСКА 1948: Гледаме право напред към Първа лига

"Мисля, че направихме една добра подготовка, имаме няколко нови футболисти, с които се надявам да успеем да стигнем до така желаната промоция във Втората лига. От там-нататък гледаме право напред към "А" група", обяви изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов на пресконференция преди началото на пролетния полусезон в Трета лига.

След есенния полусезон "червените" имат предина от седем точки на върха на класирането в Югозападната Трета лига пред втория Хебър Пазарджик и десет пред третия Вихрен. 

"Започва вторият дял от шампионата. Мисля, че направихме една добра подготовка, имаме няколко нови футболисти, с които се надявам да успеем дастигнем до така желаната промоция във Втората лига. От там-нататък гледаме право напред към "А" група. Това е целта, мисля, че чисто организационно, в което може да се предостави на футболистите едно спокойствие на работа, така че да влезем в Първа лига. Първата цел е да се спечели промоция за Втора лига и съм убеден, че това няма да бъде много лесно, въпреки този аванс от точки, който имаме. Клубът е финансово и организационно стабилен. Момчетата работят, трудят се, бяха на два лагера, изиграха стойностни контроли с отбори от Б група. По мое лично мнение бяхме равностойни и на моменти превъзхождахме. Вървим по нашия път и съм убеден, че заедно със спортно-техническия щаб ще успеем дапостигнем нашата цел", коментира Гьонов.

Директорът на ЦСКА 1948 разкри, че е имало някои разминавания с феновете на тима по време на Общото събрание вчера. "Дискусиите бяха спрямо селекцията, тъй като има някои разминавания между мнението на феновете-собственици и ръководството и политиката на клуба, което е нормално, но се обединихме покрай общата цел, че клубът трябва да е силен, трябва да направим всичко възможно да се върнем в Първа лига", обясни Гьонов. Нападателят на тима Емил Гъргоров е картотекиран в ЦСКА, но ако си намери добър вариант за клуб в чужбина, ще напусне тима, разкри той.

Помощник-треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков изрази задоволство от представянето на играчите по време на тренировките. "Това че изглежда, че превъзхождаме съперниците си е едно, а когато трябва да се покаже, е съвсем друго. Затова работим всеки ден, така здраво и упорито, за да може не само на думи, а и на дела да го покажем. В събота е първата официална среща, в която във всеки един мач трябва да се доказваме. Даром никой няма да ни даде, да каже "вие сте ЦСКА, ние ще паднем". Трябва да си го постигнем сами. Затова се трудят момчетата толкова много и ние страшно доволни и благодарни за това нещо", коментира Юруков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация