Венгер: Тази загуба ще усложни живота ни

13:04
Венгер: Тази загуба ще усложни живота ни

Победата на Манчестър Сити ще вдъхне допълнителна увереност на тима преди двубоя с Арсенал от първенството, заяви мениджърът на "топчиите" Арсен Венгер след поражението от "гражданите" с 0:3 в заключителната среща на турнира за Купата на Лигата.

Двата отбора ще се срещнат отново в четвъртък на "Емиратс", този път в мач от първенството. Въпреки критиките към съдиите, Венгер призна, че победата на Сити е напълно заслужена. 

"Без съмнение, това поражение ще ни усложни живота. Те ще бъдат в приповдигнато настроение, а на нас тепърва ни предстои да се отърсим от разочарованието. В този план Сити ще имат преимущество", коментира Венгер.

Относно отсъжданията на реферите, французинът е на мнение, че всичките опити на неговия отбор да стигне до трофея са били пречупени от втория гол на "гражданите, който не е бил редовен.

"Чувствах, че играта е в нашите ръце. Първи създадохме добро положение, но за съжаление след това допуснахме лесно гол след сериозна грешка. След почивката не ни потръгна - при втория гол имаше засада. При всички случаи поздравявам Манчестър Сити, те спечелиха заслужено", отбеляза Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация