Левски предлага трима в Украйна

13:41
Левски предлага трима в Украйна

Ръководството на Левски вече е натоварило близки до клуба мениджъри да търсят нови отбори на трима играчи, пише "Тема Спорт". В плановете на Делио Роси за пролетния дял не попадат Нелуц Рошу, Антони Белмонт и Серджиу Буш. Първите двама не бяха в групата за мача срещу Септември (4:1) през уикенда. Последният бе на пейката, обаче не се появи в игра. Най-вероятно Буш няма да намери място сред 18-те за мача с Берое в сряда. Причината е, че за двубоя със заралии на линия ще е Антонио Вутов, който изтърпяваше наказание със Септември. Освен това се очаква скоро напълно готов за игра да е друг нападател - Ривалдиньо. Бразилецът бе привлечен през зимата, но бе изостанал с подготовката, а Делио Роси не искаше да форсира с подобряване на кондицията му. Затова и 22-годишният играч все още не е сядал дори на пейката.

Още след края на лагера в Малта Делио Роси призна, че групата му от футболисти е много голяма и ако не се намери решение на този въпрос, то част от подопечните му няма да могат и да тренират нормално. Затова и сините търсят начин триото да бъде преотстъпено. В момента пазарът е отворен в Украйна. И именно там са предлагани двамата румънци, както и французинът. Вариант за тях е и пазарът в Казахстан. На него българите са ценени.

Ясно е, че към момента въпросните чужденци са излишен лукс - прибират големи заплати, а не дават нищо насреща. Рошу, Буш и Белмонт са на "Герена" от есента, но не успяха да сторят нищо запомнящо се.

Срещу Септември София в стартовата единайсеторка на сините започнаха 8 иностранци, а още 5 бяха на пейката, а още трима останаха извън 18-те! В момента дебют за Левски очакват още трима чужденци, които бяха привлечени по време на зимната пауза. Това са централният защитник Аймен Белаид, взетият под наем от френския елитен Рен Афонсо Фигейредо, както и бразилският централен нападател Ривалдиньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация