Локо (Сф) се включва в битката за Преслав Йорданов

11:26
Локо (Сф) се включва в битката за Преслав Йорданов

Един от лидерите във Втора лига Локомотив София се опитва да си върне нападателя Преслав Йорданов. В момента бившият таран на ЦСКА е свободен агент, след като не поднови договора си с казахстанския Ордабаси. Към Ордабаси има предложение и от елитния Пирин (Благоевград) и играчът избира къде да продължи кариерата си. Предимството на Локо е, че би могъл да предложи много по-добри финансови условия на Преслав, а и е клубът, който му даде път в професионалния футбол. Плевенчанинът игра в “Надежда” от 2007 до 2011 година и след това в периода 2014-2015 година. Записа общо 54 мача и 13 гола за “железничарите” в Първа лига.

Очаква се бъдещето на Преслав да стане ясно до края на тази седмица. Локо (Сф) иска да се подсили с него за ключовите сблъсъци за промоция в елита. Преди десетина дни Йорданов заяви, че няма проблем да доиграе сезона в български клуб. Треньорът на Пирин Милен Радуканов пък потвърди за интереса на “зелените”, но явно все още не е постигнато разбирателство по личните условия на тарана.

Наставникът на Локомотив Младен Додич потвърди, че селекцията не е приключила: “Във всеки момент може да се очаква нов футболист. Конкретно за Преслав Йорданов не е моя работа да коментирам. Трябва да се обърнете към ръководството”, заяви Додич пред “Тема Спорт”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация