Костов: Левски е върхът в кариерата ми

16:58
Костов: Левски е върхът в кариерата ми

"Не съм имал нито за миг притеснения, когато получих обаждане от Левски. Бях готов на всичко, за да дойда на "Герена". Това определено е върхът в кариерата ми в България." Това заяви нападателят на сините Станислав Костов, който бе избран за играч № 1 на 22-ия кръг в Първа лига.

26-годишният футболист, който бе привлечен на "Герена" през зимната пауза от състава на Пирин, вече откри головата си сметка за клуба, реализирайки две попадения при домакинската победа с 4:1 над Септември.

"Срещу Септември играхме много добре и се надявам да повторим това представяне и срещу Берое след два дни. Нашата цел е да създаваме положения и да реализираме голове. Мисля, че играх добре в последния мач, но не се чувствам титуляр. Това, което се иска от мен е във всяка тренировка и мач да давам всичко от себе си. Само така мога да си заслужа титулярното място. Очакванията са големи не само към новите футболисти, но и към всички в отбора и затова постоянно трябва да даваме максимума, за да може всички да са доволни", коментира още Костов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация